Alutile

Om oss

Alutile Norge AS har hatt agenturet på de populære Alutile-produktene i Norge, Sverige og Danmark siden 2008. Vi er lokalisert i Haugesund, men leverer raskt, effektivt og rimelig over hele landet.
OM PRODUKTET

Våre aluminiumskomposittplater består av topp- og bunnplater av aluminium med en valgfri kjerne av polyetylen PE eller Fire resistante FR– et lett, sterkt, vedlikeholdsfritt og fleksibelt byggemateriale av svært høy kvalitet.

OM ALUTILE

Alutile et varemerke som eies av Jiangxi Hongtai Group Co.,Ltd. – en verdensledende produsent av fasadeplater i aluminiumskompositt. Den årlige produksjon er på ca. 7.200.000 kvadratmeter fasadeplater av høyeste kvalitet. Alutile så dagens lys i 1995 og har dermed over 20 års erfaring i bransjen.

Sigbjørn W. Olsen

Salgsleder

+47 901 20 280

sigbjorn@alutile.no

Helge Gabrielsen

Daglig leder

helge@alutile.no

Harald Smistad

Harald Smistad

Leder montering

+47 481 39 047

harald@alutile.no

La oss kontakte deg

Vi er alltid klare til å snakke om Alutiles mange fordeler. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut e-postadressen din i feltet under og trykk «send». Vi fikser resten.

Bli inspirert

Våre fleksible fasadeplater kan dekke store flater, knekkes rundt skarpe hjørner og skape listfrie fasader som tåler vær og vind – både i strukturell og estetisk forstand. Vi mener det finnes et Alutile-produkt som gir en kledelig kledning for enhver anledning, uansett byggtype. Se bildene under og bli inspirert du også.