Alutile

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon om Alutile? Ikke noe problem. Ring oss, send en e-post, stikk innom kontoret vårt i Haugesund eller fyll ut skjemaet under. Vi er alltid klare til å hjelpe, post@alutile.no eller send faktura til faktura@alutile.no

Alutile Norge AS
Salhusvegen 172
5538 Haugesund
+47 901 20 280
post@alutile.no

Sigbjørn W. Olsen

Salgsleder

+47 901 20 280

sigbjorn@alutile.no

Rune Dale

Rune Dale

Selger

+47 920 54 779

rune@alutile.no

Ida Gabrielsen

Markedsføring og kontor

Ida@alutile.no

Helge Gabrielsen

Daglig leder

helge@alutile.no

Harald Smistad

Harald Smistad

Leder montering

+47 481 39 047

harald@alutile.no

Om Alutile

Alutile Norge AS har hatt agenturet på de populære Alutile-produktene i Norge, Sverige og Danmark siden 2008. Vi er lokalisert i Haugesund, men leverer raskt, effektivt og rimelig over hele landet. Vi har en kostnadseffektiv organisasjon og har ingen mellomledd. Vi kan derfor levere til konkurransedyktige priser på både brannsikre plater og standard plater.

Alutile et varemerke som eies av Jiangxi Hongtai Group Co.,Ltd. – en verdensledende produsent av fasadeplater i aluminiumskompositt. Den årlige produksjon er på ca. 7.200.000 kvadratmeter fasadeplater av høyeste kvalitet. Alutile så dagens lys i 1995 og har dermed over 20 års erfaring i bransjen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

I våre nyhetsbrev serverer vi inspirasjon og tips rundt hvordan du kan få listfrie fasader der du måtte ønske. Du får også se og lese hvorfor så mange bedrifter og privatpersoner nå velger vedlikeholdsfrie fasadeplater fra Alutile.