Unike muligheter

Alutile fasadeplater gir deg mange unike muligheter for å perfeksjonere ditt bygg. Platene kan knekkes rundt utvendige og innvendige hjørner, samt over gesims, inn mot vinduer m.m. Dette gir det lille ekstra for å skape en ren og fin finish på fasaden.

Knekking og tilpassing av fasadeplatene gjøres enkelt på byggeplass med vanlig verktøy. Under ser du hvordan noen av våre kunder har brukt allsidigheten i platene for å skape fine løsninger.

PERFORERING AV PLATER

Platene kan perforeres slik som du ser på bildet. Perforeringen kan gjøres etter eget design slik at du får det akkurat som du vil. Det er ingen grenser for hvilke unike muligheter du kan bruke på din fasade.

På større bestillinger kan vi levere hvilken farge som helst, etter NCS eller Ral-kode. Vi leverer også ulike typer overflater: børstet, høyglans, betongstruktur m.m. Kontakt oss angående dine ønsker, så finner vi den løsningen som passer for deg.

LETTE Å BÆRE OG BEARBEIDE

Våre plater er bygget opp av en kompositt struktur som gjør platene vesentlig lettere. Vekten er bare ca 1/3 sammenlignet med plater av betong, stein eller glassfiberkompositter. Dette er besparende med tanke på montering. To menn på hvert arbeidslag er nok.

Med våre fasadeplater trenger man ikke å planlegge og produsere hjørneløsninger på millimeternivå. Ettersom platene kan bearbeides på byggeplass vil det være både kostnadsbesparende og forenkle prosjekteringen i forkant av bestilling.

Det kreves ingen spesialutstyr for å bearbeide og kutte våre fasadeplater. Ta en titt her hvor enkelt det gjøres!

FØRSTEVALGET

Alutiles fasadeplater er foretrukket av arkitekter og entreprenører over hele Norge. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt.