Alutile

Meld deg på vårt nyhetsbrev

I våre nyhetsbrev serverer vi inspirasjon og tips rundt hvordan du kan få listfrie fasader der du måtte ønske. Du får også se og lese hvorfor så mange bedrifter og privatpersoner nå velger vedlikeholdsfrie fasadeplater fra Alutile.

Finn ut mer om produktet

Våre aluminiumskomposittplater består av topp- og bunnplater av sjøvannbestandig aluminium med en kjerne av polyetylen eller FR. Lagene er valset sammen gjennom en kontinuerlig process med limfilm og bakt på 200 grader for å smelte lagene sammen. Resultatet er et lett, sterkt og fleksibelt byggemateriale av svært høy kvalitet.

Lett, både å bære og bearbeide

Fasadeplatene kan bearbeides med vanlig verktøy, og de krever ingen etterbehandling etter at de er kuttet. I tillegg gjør den lave vekten at Alutile-platene er enda lettere å ha med å gjøre.

Topp kvalitet i alle ledd

Et lag er ikke sterkere en sitt svakeste ledd – derfor er det avgjørende at Alutile-platene ikke har noen svake punkter. For å klare dette, benytter vi kun det ypperste av leverandører som alle er blandt de mest brukte og kjente i verden. PVDF-belegget produseres av velrenommerte Beckers i Sverige, aluminiumet kommer fra Australias største leverandør, beskyttelsesfilmen er fra franske PPG og limet som binder det hele sammen står amerikanske Dupont for.