Alutile

Inspirasjon

Våre fleksible fasadeplater kan dekke store flater, knekkes rundt skarpe hjørner og skape listfrie fasader som tåler vær og vind – både i strukturell og estetisk forstand. Vi mener det finnes et Alutile-produkt som gir en kledelig kledning for enhver anledning, uansett byggtype. Platene egner som fasade for leiligheter så vel som næringsbygg. Kan også brukes som grunmursplater, rekkverkplater, takplater I himling innvendig. Platene kan også perforeres.

Se bildene under og bli inspirert du også.

 

La oss kontakte deg

Vi er alltid klare til å snakke om Alutiles mange fordeler. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut e-postadressen din i feltet under og trykk «send». Vi fikser resten.

Finn ut mer om produktet

Våre aluminiumskomposittplater består av topp- og bunnplater av aluminium med en kjerne av polyetylen. Lagene er valset sammen med limfilm og bakt på 200 grader for å smelte dem sammen. Resultatet er et lett, sterkt og fleksibelt byggemateriale av svært høy kvalitet.

Lett, både å bære og bearbeide

Fasadeplatene kan bearbeides med vanlig verktøy, og de krever ingen etterbehandling etter at de er kuttet. I tillegg gjør den lave vekten Alutile-platene enda lettere å ha med å gjøre.

Topp kvalitet i alle ledd

Et lag er ikke sterkere en sitt svakeste ledd – derfor er det avgjørende at Alutile-platene ikke har noen svake punkter. For å klare dette, benytter vi kun det ypperste av leverandører. PVDF-belegget produseres av velrenommerte Beckers i Sverige, aluminiumet kommer fra Australias største leverandør, beskyttelsesfilmen er fra franske PPG og limet som binder det hele sammen står amerikanske Dupont for.