Slik henger systemet sammen

ACP Aluminium kompositt

Et produkt er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd, og Alutile er blant de største og beste på aluminium kompositt. For å klare dette benytter vi kun det ypperste av leverandører som alle er blant de mest brukte og kjente i verden. PVDF-belegget produseres av velrenommerte Amerikanske PPG og Beckers i Sverige, aluminiumet kommer fra Australias største leverandør, beskyttelsesfilmen er fransk og limet som binder det hele sammen står amerikanske Dupont for.

Solid aluminium plater

2-3mm aluminium plater kan leveres i alle formater og former. Disse kan maskineres, perforeres, bøyes og sveises til ulike spesial formål. Dette forutsetter en mengde over 500 kvm. Etter maskinering blir platene pulverlakkert med tykkelse 40-50 micron. Dette sikrer at alle kutt kanter, hull og sammenføyninger er beskyttet med lakk. Plater og kassetter kan leveres i alle RAL og NCS farger. Se eksempel fra Klatrehall i Trondheim der det er levert plane plater, perforerte plater og bokser i 10 ulike farger.

Skruer

Våre spesial skruer er utviklet for å kunne gi optimal og pen installasjon med beste korrosjon beskyttelse av skruehull. Pakning mellom plate og skrue er laget slik at den går ned i forboret plate hull og gir en fullstendig isolasjon mellom plate og skrue. Pakning vil også hindre vann og trenge inn i skrue hull. Vi har skruer for innfestning til tre og aluminium lekter. Leveres i samme farge som plate.

Fuge pakning

Spesial laget TPE gummi pakning i grå eller sort farge. Brukes på alle plate skjøter mot tre lekter. Kraftig 1mm tykk pakning i standard bredde 80mm. Denne utgår om en bruker aluminium lekter. Produsert i Finland av OT-Kumi

Aluminium Profiler

Aluminium profiler er beste løsning for montering av aluminium fasade. Brannsikker, råtner ikke, lav vekt og enkel montering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

I våre nyhetsbrev serverer vi inspirasjon og tips rundt hvordan du kan få listfrie fasader der du måtte ønske. Du får også se og lese hvorfor så mange bedrifter og privatpersoner nå velger vedlikeholdsfrie fasadeplater fra Alutile.