Rehabilitering av bygg

Det er lite som skal til for å skape store endringer og verdiøkninger på bygget ditt. Den eneste endringen på bygget vist nedenfor er nye fasadeplater. Kostnaden er liten for en så stor oppgradering som vil være fin i mange år, med minimalt med vedlikehold.

Våre fleksible fasadeplater kan dekke store flater, knekkes rundt skarpe hjørner og skape listfrie fasader som tåler vær og vind – både i strukturell og estetisk forstand.

Vi mener det finnes et Alutile-produkt som gir en kledelig kledning for enhver anledning, uansett byggtype. Platene egner seg som fasade for leiligheter så vel som næringsbygg. Kan også brukes som grunnmursplater, på rekkverk, takplater i himling innvendig m.m. Platene kan også perforeres etter ditt ønske.

Flere vil rehabilitere bygg fremfor å bygge nytt. Vi leser i denne artikkelen fra Byggfakta at utslipp av klimagasser i 2030 være redusert med minst 40 prosent sammenlignet med 1990. Det betyr at klimagassutslippene i bygg- og anleggssektoren må ned med 7,6 prosent hvert år.

Et av de viktigste grepene bransjen kan gjøre er å rehabilitere gamle bygg. En enkel måte å renovere et bygg på er ved å bruke Alutile Fasadeplater. Kostnaden er liten for en så stor oppgradering.

En undersøkelse gjennomført av SINTEF viser hvordan rehabilitering av bygg har langt større miljøgevinst enn å bygge nytt. Til tross for at flere og flere utbyggere bruker bedre og færre materialer, og går over til null-utslippskjøretøy, er fortsatt ingenting bedre enn å rehabilitere eksisterende bygg.

Det er en økende bevissthet rundt det å ta vare på byggene, og ikke minst de uønskede miljøkonsekvenser ved rive for å bygge nytt.

FORDELENE VED Å RENOVERE

  • Økt verdi
  • Høyere pris og leieinntekter
  • Lavere strømutgift ved etterisolering
  • Rimeligere enn å bygge nytt
  • Enklere renhold
  • Økt levetid

Ved å ta i bruk eksisterende bilder av bygget ditt, kan vi tegne opp forslag til plater på fasaden din. Kjøper du plater av oss i etterkant, er dette selvsagt en tjeneste vi utfører for deg uten kostnader.

Opplev forskjellen

Under kan du se et utvalg av våre renoveringer. Hold pekeren over bilde for å se hvilke forskjell våre fasadeplater kan gjøre for ditt prosjekt.

Etter Før
Etter Før
Etter Før

FÅ MER INSPIRASJON